iklan

iklan

widget

Thursday, 24 October 2013

HOME MADE : REMPAH RENDANG HITAM REMBAU

RENDANG DAGING  HITAM  REMBAU
MENGGUNAKAN REMPAH RATUS TERPILIH
RESIPI MAK MENTUO DEN !!!

                                                         Assalammualaikum

Rendang daging hitam yang selalu dihidangkan dimusim perayaan seperti Hari Raya Puasa , Hari Raya Haji  serta beberapa perayaan lain amat sinonim dengan masyarakat Rembau dan ianya selalunya dimakan bersama Lemang mahupun hidangan nasi .

Rendang yang menggunakan 'resipi tersendiri' yang dibuat secara manual dengan pilihan rempah ratus terpilih  serta mempunyai 'aroma' yang berlainan dengan rendang dari tempat lain merupakan khazanah turun temurun dan sangat sesuai untuk  untuk menyediakan  rendang daging mahupun rendang ayam.

Kini saya telah mula mengkomersialkan 'resipi rempah ratus ' ini menggunakan 'cara dan tradisi asal"  bagi menjamin kualiti dan rasa agar tetap sama.

                                   Cara-cara penyediaan juga diedarkan bersama.

                                         Jenama :  Rempah Mak Mentuo 

                                                    Isi Padu : 320 gramm
                                                     Harga    :RM 50-00

 untuk pesanan dari luar kawasan pesanan akan dihantar melalui Post Laju dengan bayaran  tambahan sebanyak  RM6-00 untuk Semenanjung Malaysia.
 Untuk tempahan : sila hubungi watsapp 0176781329 atau
 E-Mail  : noorshilaaminamin@gmail.com untuk keterangan lanjut.

                                       
                   Sesuai dimakan bersama Lemang, Ketupat Palas mahupun hidangan harian

                                           


                                            
                                   
                                                                    HOME MADE
                                                    Pilihan Rempah Ratus Mak Mentuo
                                         
                                                       ikhlas dari :- Noorshila Amin

No comments:

Post a Comment